Ready for takeoff, GO!!

Door: Jos

Blijf op de hoogte en volg Jos & Gido

01 September 2007 | Nederland, Velp

Zo, het is alweer enige tijd geleden dat er iets op deze site geplaatst werd. Er was ook weinig te melden. We hebben echter niet stil gezeten (de meeste eer komt Gido toe). Zo hebben we een grote Fokke & Sukke strip op het busje geschilderd, een grote kist op het dak gebouwd, een luchthoorn geïnstalleerd en verder her en der wat stickers geplakt. Ook aan het innerlijk van Kenau is het een en ander gesleuteld. Alles goed na laten kijken, her en der wat laten vervangen en ook niet onbelangrijk, de kachel werkt nu goed. Hierbij ook even een applaus voor de ouders van Gido die flink geholpen en bijgesprongen hebben bij de verschillende dingen.

Goed, Kenau is er helemaal klaar voor, Gido is er helemaal klaar voor en ik ben er ook helemaal klaar voor. Vandaag (zaterdagmiddag) komt Gido me ophalen, dan rijden we door naar Velp alwaar we zondagmiddag rond 12.00 uur willen vertrekken. Zaterdagavond eerst nog ff een bescheiden (jaja.. geloof je het zelf….) afscheidsfeestje voor wat vrienden en dan eindelijk, eindelijk kan de reis beginnen.

Na een rustige week (we hebben onze tijd nodig om te wennen), hopen we in Tsjechië aan te komen. Ongetwijfeld zal dan ook het eerste echte reisverslag geschreven worden. En vanuit Tsjechië zullen we met een lus door Polen in Oekraïne geraken, waar wij onze eerste echte vastgelegde (radio)activiteit zullen ondernemen, a.k.a. Chernobyl-excursie.
Maargoed voor die tijd zullen jullie nog zeker wat van ons vernemen! :)

We hopen dat jullie maar vaak onze verhalen zullen lezen en veel foto’s mogen zien, want dat betekent dat wij genoeg meemaken.

De groeten aan iedereen die wij niet meer zullen zien of spreken. Voor nu oogjes dicht……. en snaveltjes toe!!

Jos en Gido

• 01 September 2007 - 11:42

Bram:

Heej, mn berichtje is er niet bij gekomen. Nog een poging.

Alles kan beginnen, nog even aftellen en dan de weg op. Veel plezier nog met het afscheidsfeesje en geniet van de reis. Vet veel plezier met touren door laaggelegen landen waar het bier goedkoop is en de vrouwen nog goedkoper.

Greetz, Bram

• 01 September 2007 - 14:50

Fred:

ik moet zeggen de bus ziet er nu prachtig uit, hulde aan gido en familie dit dat allemaal voor elkaar hebben gekregen.veel plezier,maak er wat van en hou ons in dit koude landje op de hoogte, veel plezier vanavond nog met de bescheiden afscheid borrel (hahahahhaah) goeie reis en tot horens hoi, hoi. Fred.

• 01 September 2007 - 17:36

Nienke:

he jongens
    nog effe feesten vanavond en dan lekker op naar europa..heel veel plezier en geniet ervan..we zien jullie morgen nog effe ok..
    bus ziet er cool uit..
    dikke kus nien

• 01 September 2007 - 17:40

Ans:

he kerels nog even en dan baay baay zwaai zwaai. Hou het rustig he vanavond. haha .tot morgen

• 02 September 2007 - 11:25

Ans,:

Zo de heren zijn vertrokken. zie foto's.

• 02 September 2007 - 18:52

Es:

Oke, laatste poging! Nu heb ik al twee keer geprobeerd iets te plaatsen, maar denk dat ie mij niet lief vindt.. En dat terwijl ik jullie alleen maar een hele goede reis wil wensen! Had ik vanochtend ook wel gedaan, maar toch :) Vond het erg leuk dat jullie er gisteren nog waren. Ik zal onze feestjes missen! De foto's komen nog wel een keer jullie kant op :D
    Maar goed, een hele fijne reis en laat vaak wat van jullie horen!!!

Veel liefs,
    Esther

ps. ik heb nu al spierpijn van de Wii, maar erg bedankt voor de Wii, de tv en de computer ook natuurlijk! We zullen goed op ze passen :)

• 03 September 2007 - 17:52

Mieke:

Mijn berichtje wilde ook niet, nog maar een poging!

Ook ik heb spierpijn van de Wii, maar het was dan ook wel erg leuk. Zijn jullie nog spinnen tegengekomen in jullie knusse slaapplekje? in eider geval een voorspoedige reis en de groeten uit Arnhem!

Liefs Mieke

• 04 September 2007 - 20:08

M&M:

2 sept hebben JosenGido Wetzlar bereikt, waar het heeel mooi schijnt te zijn. En tuffende Keanu lijkt het ook goed te doen, want ze hebben al een 11% helling genomen. :)
    Jongens: geniet ervan !!
    M&M