Onze lieve Kenau is binnen!!

Door: Gied

Blijf op de hoogte en volg Jos & Gido

03 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam

Jeeeu

Echt super vet!
Onze camper is alvast binnen, ook al gaan we pas 1 september beginnen aan onze Eurotrip, is ie in onze gedachten al helemaal begonnen :D
Het is een Volkswagen LT28 geworden, lekker ruim voor ons (Jos kan er rechtop in staan ;) ) maar toch ook lekker compact...
We hebben natuurlijk al lekker wat testritjes gemaakt en hij rijdt echt super lekker. We hebben echt helemaal geen haast als je in dat ding rijdt en het zit echt goed gewoon!
Slaapplaatsen voor 4 personen, das ook altijd handig ;)

Nou dit ff voor nu.. Nadere info gaat natuurlijk nog volgen!
We gaan jullie allemaal uiteraard nog zien en spreken en alles voor onze GREAT ADVENTURE...

Daaaaaag
JosZie und Gied

• 04 Mei 2007 - 19:16

Sanne:

Heeeeeey gied en jos!!

Jullie hippieshake camper ziet er echt relaxed uit!!! Trouwens ook leuk dat jullie een site hebben aangemaakt, kan ik jullie volgen als jullie onderweg zijn!!

xxx Sanne

ps voor jos, dat kind dat gied wel eens mee neemt uit velp ;)

• 05 Mei 2007 - 10:40

JosZie:

hoera we hebben een eerste reactie. gefeliciteerd ermee. Ik weet inderdaad nog wie je bent.
    heel goed dat je onze reis gaat volgen

groet Jos

• 05 Mei 2007 - 11:15

Esther:

Oke, ik kan natuurlijk niet achterblijven na al Jos zijn trouwe reacties op mijn site... Jammer dat ik niet de eerste ben... :( Ben nu al jaloers op jullie, en NATUURLIJK ga ik jullie volgen. Misschien ook nog ergens opzoeken?!?! :)
    Liefs

• 07 Mei 2007 - 14:42

Jeej 2 berichies al :D
    leuk dat jullie ons gaan volgen natuurlijk en Es als je geld hebt moet je ons zeker ergens komen opzoeken :D
    misschien wel met oud en nieuw in griekenland ofzo :D
    zou helemaal vet zijn maar gaan we nog wel ff regelen enzo
    laterzz
    Gied

• 07 Mei 2007 - 16:36

MetalMike:

Wow! Mooi ding man, compleet met gayish regenboog striping en jaren '70 fineer met donkerbruine randjes, geweldig! :D

Was hij een beetje te betalen?

• 07 Mei 2007 - 16:41

Gied:

wel wat boven ons bugjet maar voor zo'n relaxt campertje goed te doen...

• 07 Mei 2007 - 17:18

Frank:

Ey Gido,

Leuke wage man.
    Zal wel een flinke ervaring zijn zn tocht.
    Is nog een beetje vroeg maar alvast heel veel succes.
    Spreek je.

Mzzl Frank

• 07 Mei 2007 - 18:48

Niek:

Nou ik ga jullie niet volgen, flikker maar op met die hippybus!

Aaaah tuurlijk wel. :D

• 07 Mei 2007 - 19:57

E-(*):

Vet cool!! mooi man, kan ik je/ jullie tenminste nog een beetje volgen.. Enne Jos hij rijdt super lekker hoor!!! kus Esther

• 07 Mei 2007 - 20:51

Carolien:

Heeeeeeee die ziet er echt VET uit jeetje hoe heb je dat weer voor elkaar ik denk echt dat je daar een hoop plezier mee gaat beleven liefs je nichie

• 07 Mei 2007 - 20:51

Ans/mam:

Heel goed gedaan knullen. Zat me uiteraard al zorgen te maken van hoe en wat,maar dit is super. Jos, we zien je zaterdag wel verschijnen.Nu maar veel schrijven natuurlijk. liefs van mij

• 07 Mei 2007 - 21:00

Ans/mam:

Jullie kunnen 100 foto's plaatsen geldig tot 8 mei volgend jaar dus mannen doe je best. groet van mij.

• 07 Mei 2007 - 21:18

Mieke:

Niek moet niet zeuren, zo'n ding wil ik ook als mijn volgende auto... zetten jullie hem nog te koop later? ;)

liefs Mieke

• 07 Mei 2007 - 21:21

JosZie Himself:

ff reageren op Mieke:
    Vanaf volgend jaar gooien we hem in de verhuur. Er is echter al een inschrijflijst, dus voor najaar 2009 zal het niet meer lukken om hem te huren. Nouja, eerst maar eens zorgen dat ze ons half jaar doorkomt.

• 07 Mei 2007 - 21:53

Marq:

Als jullie klaar zijn met die bus wil ik hem wel kopen voor KYU. Touren in stijl enzo. Over touren gesproken, we gaan waarschijnlijk in het najaar 5 gigs doen in Tsjechië en Slowakije, dus als jullie dan ook gewoon daar zijn, hebben we in ieder geval twee bezoekers binnen.

• 07 Mei 2007 - 22:06

Goofygrunn:

broeder:
    ik hoop voor jouw en gido wel dat de benzine damp is opgetrokken voor jullie vertrekken want zoals het gister ging na een kleine rit in die brik dan mogen we in alle landen alvast wel een dokter reserveren hehehehehe. komt goudvis boys.... suc6 en maak er wat van !!!!!!

• 07 Mei 2007 - 22:09

Goofygrunn:

ik zit trouwens net ff te kijken he, als we vanuit de harde kern van hoogezand nou es ff lappen kunnen we die boys een mogelijkheid geven om meer foto's te maken want 100 is fucking weinig. we willen natuurlijk alles zien hehehehehehe dus kom op harde kern en meld u zodat ik wel ff wat wil regelen

• 08 Mei 2007 - 09:39

Martine:

Muhaha, ik mag lekker een proefrit maken in dit ding :D

• 08 Mei 2007 - 09:54

Anton:

Kerels wat is dit een pimpwagen en jullie hebben zelfs plaats voor 2 mooie chica's. Ik ga de Eurotrip van Jos en Gido zeker volgen en misschien zoek ik jullie wel een keer op. Laterzz from Australie.

• 08 Mei 2007 - 11:07

MetalMike:

Betalen? Om foto's online te mogen zetten? Nou ja zeg, dat is zooo 1999! Ik zou een andere (gratis?) oplossing kiezen.

Vreemde site dit...

• 08 Mei 2007 - 11:49

Ans/mam:

100 foto's is weinig dus r doe je best om wat meer ruimte te regelen. Ik heb het goede voorbeeld gegeven. haha....

Jos en Guido maak er wat van Liefs van mij.

• 08 Mei 2007 - 13:53

Gied:

Heei allemaal, ontzettend bedankt voor al jullie leuke reacties ondanks dat we pas 1 september weg gaan ;)

@ans: ook erg bedankt voor de fotoruimte!! zo kunnen we onze verhalen ook beter naar jullie illustreren met wat mooie fotos :D

@marq: Ja gaan we proberen te regelen man dat zou ubervetteshit enzo zijn...

@anton: jij begrijpt onze insteek ;)

@iedereen: voor de gene die nog in zijn voor een testritje, die moeten zich maar ff aanmelden via de mail zodat wij dat vast nog wel ergens kunnen inplannen :)

tot sprekens weer allemaal...
    greets Gied

• 08 Mei 2007 - 19:04

Ivan:

heey heey, ziet er goed uit! Ik had het deze week toevallig met mijn vriendin over om ook een busje aan te schaffen voor festivals e.d. Ik hou jullie in de gaten. Gr Ivan

• 09 Mei 2007 - 09:23

Bram:

Al die reacties.. Toch nog eentje erbij. Chille bus, ziet er goed uit :) Veel plezier met de 4 slaapplaatsen :P

Greetz Bram

• 09 Mei 2007 - 14:16

Rico:

Heuj jos (en Gido)!

Ik zal binnenkort even wat info mailen over de plekken waar je allemaal heen moet, maar ik neem aan dat het nu nog even niet zoon haast heeft. Ow en we bellen nog even over eind mei natuurlijk!

Haije

• 09 Mei 2007 - 16:15

Marjella:

Heey!

Echt een leuk idee zo'n rondreis:D
    Wel veel foto's maken hoor!;)

Al is het nog lang niet zover, toch heel veel plezier!!:D

Marjella!

• 10 Mei 2007 - 13:06

Oompje:

Nou vooruit dan maar weer. Foto's voor jullie gekocht. Is Nederland ook weer een half jaar van jullie af.Kom jullie camper nog wel even keuren hoor!

• 11 Mei 2007 - 14:02

Lenie.kuipers@home.n:

hoi,jos,
    ik wens jou en je vriend een fijne reis toe.
    groetjes van lenie

• 11 Mei 2007 - 16:15

Mam-ans:

Hoi Jos en Gido,

Morgen kom je hier toch dus ik neem aan dat er klein testritje er wel in zit dan :)
    We zien je groet van mij.

• 13 Mei 2007 - 15:29

Sjoerd:

heey gido mooie car lekker ruim
    en gezellig

groeten sjoerd (neef)